Q.NO PARTICULARS
1 WHAT IS THE NAME OF YOUR COMPANY ?
ANS. SIR, NAME OF OUR COMPANY IS "VEESHAL CITY BUILDERS PVT.LTD."
2 WHERE IS HEAD OFFICE OR REGISTERED OFFICE OF YOUR COMPANY ?
ANS. JAIPUR (RAJASTHAN)
3 WHAT IS THE ADDRESS OF YOUR DELHI OFFICE ?
ANS. 406 N D M-1, NETAJI SUBHASH PLACE, PEETAMPURA DELHI-34
4 WHAT IS THE WORKING OF YOUR COMPANY ?
ANS. WE ARE DEALING IN THE AREAS OF REAL ESTATE SECTOR AS PER FOLLOWS :- A. RESIDENTIAL PLOTS
B. FARM HOUSES
C. FLATS
D. INDUSTRIAL LANDS
E. AGRICULTURE LAND
F. LANDS FOR HOTES
G. COMMERCIAL SHOPS AND OFFICES
5 FROM HOW MANY YEARS YOU ARE IN THIS SECTOR ?
ANS. 15 YEARS
6 WHAT IS YOUR PUNCH LINE ?
ANS. HAR ADMI KA SAPANA GHAR HO APNA.
7 WHAT IS THE LAND LINE NUMBER OF YOUR COMPANY ?
ANS. 011-45822312
8 WHERE ARE THE PROJECT OF YOUR COMPANY IN JAIPUR ?
ANS. DELHI JAIPUR HIGHWAY, JAIPUR AGRA HIGHWAY, JAIPUR AJMER HIGHWAY, JAIPUR TONK HIGHWAY,JAIPUR JODHPUR MEGHA HIGHWAY, JAIPUR BIKANER HIGHWAY ETC.
9 WHAT ARE THE SIZES OF PLOTS ?
ANS. 100, 200, 300,400 AND 500 SQ. YARDS
10 WHAT IS THE RATE OF YOUR PLOTS ?
ANS. RS. 550 SQ. YARDS IN VEESHALCITY XI TH PROJECT AND 660 SQ.YARDS IN CASE OF EMI.
11 WHERE IS YOUR VEESHAL CITY XITH PROJECT ?
ANS. 4 KM DISTANCE FROM PHULERA
12 WHAT IS THE EMAIL ADDRESS OF YOUR COMPANY ?
ANS. info@veeshalcity.com
13 WHAT IS THE WEBSITE ADDRESS OF YOUR COMPANY ?
ANS. www.veeshalcity.in
14. WHICH FACILITIES YOU ARE GIVING ?
ANS. MAINGATE, WATER, ELECTRIC POLE, CHILDRENS PLAYGROUND, PLOT MARKING WITH NAME OF PARTY, TEMPLE, DOUBLE LIGHT POLE ON DIVIDER, DEVELOPED PARK, GREENERY ETC.
15 WHY WE INVEST IN JAIPUR(PHULERA) ?
A. IN REGARDS TO DEVELOPMENT JAIPUR IS 11 YEARS BACK IN COMPARISON TO DELHI BECAUSE OF METRO TRAIN IS STARTING IN JAIPUR DURING JUNE 2013
B. DMIC PROJECT
C. FAMOUS IN NAME OF PINKCITY IN THE WORLD.
D. TOURIST SPOT
E. WORLD'S LARGEST RING ROAD IS COMING
F. SOLAR CITY
G. SEZ
H. EDUCATIONAL HUB.
I. INTERNATIONAL AIRPORT.
J. MULTI NATIONAL COMPANIES.
K. SAMBHER LAKE
L. FILMCITY
M. SMS STADIUM
N. HISTORICAL FORTS
16 WHAT IS THE MODE OF PAYMENT ?
ANS. YOU CAN PAY IN FULL CASH OR EMI. IN CASE OF FULL 20% AT THE TIME OF BOOKING AND BALANCE AMOUNT IN TWO MONTHS AND IN CASE OF EMI 20% AT THE TIME OF BOOKING AND BALANCE IN UPTO 24 MONTHS.
17 WHAT WILL BE THE LEGAL DOCUMENTS AGAINST PLOT ?
ANS. WE WILL PROVIDE REGISTRY AND POSSESSION.TO YOU IMMEDIATE AFTER BOOKING AMOUNT.
18 IS THERE ANY EXTRA CHARGES FOR CORNER PLOTS ?
ANS. YES 10 % EXTRA CHARGES.
19 WHETHER YOUR COMPANY IS REGISTERED ?
ANS. YES OUR COMPANY IS REGISTERED UNDER COMPANIES OF REGISTRAR NO. U45201RJ2012PTC039567
20 WHETHER YOU PROVIDE SITE VISIT FACILITY ?
ANS. YES WE PROVIDE FREE OF CHARGES SITE VISIT FACILITY.
21. WHETHER YOUR PLOTS ARE DEVELOPED ?
ANS. YES OUR PLOTS ARE DEVELOPED. YOU CAN SEE ON OUT WEBSITE ALSO.
22. IS THERE IS COMMERCIAL SHOPS ?
ANS. YES, RATE IS 82500 PRE SHOP AND SIZE OF SHOP IS 10*50 SQ.FEET
23. ARE YOU GIVING ANY OPPORTUNITY TO DO THE WORK ?
ANS. YES IF YOU WANT TO WORK WITH US YOU CAN DO FULL TIME OR PART TIME.
24. WHAT IS THE REMUNERATION FOR US ?
ANS. PL. SEE OUR BUSINESS PLAN IN OUR WEBSITE.
25. WHAT IS THE BANK ACCOUNT NUMBER OF THE COMPANY ?
ANS. 3072002100084429 PUNJAB NATIONAL BANK.
26. WHAT IS THE PAN OF COMPANY ?
ANS. AAECV1121A
27. WHAT IS THE NAME OF YOUR FLAT PROJECT ?
ANS. VEESHAL RESIDENCY-I
28. HOW MANY FLATS YOU ARE GOING TO LAUNCH ?
ANS. 51 THOUSAND FULLY FURNISHED FLATS.
29. HOW MANY STORIES WILL BE THERE ?
ANS. 20 FLOORS
30. WHERE IS YOUR VEESHAL CITY RESIDENCY-I IS SITUATED ?
ANS. IT IS SITUATED AT MAIN AJMER JAIPUR HIGHWAY MEANS TOP LOCATION OF NEW JAIPURCITY.
31. HOW MUCH DISTANCE FROM JAIPURCITY ?
ANS. IT TAKES HARDLY 10 MINUTES FROM JAIPURCITY.
31. HOW MUCH DISTANCE FROM JAIPURCITY ?
ANS. IT TAKES HARDLY 10 MINUTES FROM JAIPURCITY.
32. IS IT GOVT. APPROVED PROJECT ?
ANS. YES
33. WHAT IS THE SIZE AND HOW MUCH BED ROOM IN ONE FLAT ?
ANS. ONE FLAT SIZE IS SUPER BUILT UP AREA IS 1500 SQ. FEET , BUILD UP AREA IS APPROX 1150 SQ.
FEET AND ALL THE FLATS ARE EQUALY TWO BEDS.
34. WHAT IS THE RATE OF ONE FLAT ?
ANS. RS. 30 LACS OF ONE FLAT IN EMI.
35. WHAT IS THE BOOKING AMOUNT ?
ANS. RS. 3 LACS MEANS 10% IS THE BOOKING AMOUNT.
36. WHAT IS THE NEXT PROCESS OF PAYMENT IN EMI MODE ?
ANS. AFTER GIVING BOOKING AMOUNT YOU HAVE TO PAY 80 EMI OF RS. 33750 PER EMI BUT FIRST
EMI WILL START AFTER 6 MONTHS FROM DATE OF BOOKING.
37. WHAT IS THE CASE MODE ?
ANS. IF YOU WANT TO GIVE FULL PAYMENT , FIRTLY 10% FOR BOOKING , THEN WITHIN TWO
MONTHS YOU HAVE TO DEPOSIT BALANCE AMOUNT.
38. WHAT WILL BE THE SPECIAL FEATURES ?
ANS. A. GYMNASIUM
B. AUTOMATIC LIFTS
C. LUSH GREEN LANDSCAPED GARDEN
D. SWIMMING POOL WITH LARGE DECK AREA
E. TOTALLY SECURED PREMISES
F. WI FI ENABLED ENVIRONMENT
G. HOSPITAL
H. EDUCATIONAL INSTITURE
I. RELIGIOUS PLACE
J. PARKING
K. INDOOR SPORTS
L. READING ROOM
M. MULTIPURPOSE PARTY HALL
N. SEPARATE KIDS PLAY ZONE
O. EMERGENCY POWER BACK UP IN ALL FLATS
P. COMMERCIAL COMPLEX.
39. WHAT IS THE BUSINESS PLAN FOR LEADERS ?
ANS. SAME BUSINESS PLAN
40. FULLY FURNISHED MEANS ?
ANS. MODULER KITCHED, AIR CONDITION, DOUBLE BEDS, SOFA SET, LCD, CHIMNEY, FURNISHED
TOILET AND BATH ROOMS ETC.
41. WHERE IS YOUR VEESHALCITY XIITH PROJECT ?
ANS. 2 KM. DISTANCE FROM PHULERA JUNCTION.
42. WHAT IS THE RATE OF RESIDENTIAL PLOT IN VEESHAL CITY XIITH ?
ANS. RS. 610/- PER SQ. YARDS
43. WHAT IS THE RATE OF ONE SHOP IN VESHALCITY XIITH PROJECT ?
ANS. RS. 91 THOUSAND
44. WHEN YOUR VEESHALCITY XIITH PROJECT IS LAUNCHING ?
ANS. 19 TH APRIL , 2013 MEANS RAM NAVAMI
45. WHEN YOUR VEESHAL RESIDENCY-1 IS LAUNCHING ?
ANS. 28TH APRIL 2013

Design by www.innovisionwebsolutions.com


For Web Site Design and Software/ERP Requirement Contact Naveen Jain-09811256863(IT Head VeeshalCity))